Siirry sisältöön

ITALORUOKAA

suomalaisittain

  • Me
  • Reseptit
    • PASTAT
      • BOLOGNESE-KASTIKE
      • NAPOLILAINEN LASAGNE (lasagna napoletana)
      • TUOREPASTA
      • LASAGNE ALLA BOLOGNESE
      • PINAATTI-RICOTTARAVIOLIT (ravioli ricotta e spinaci)
      • SPAGHETTI ALLA CARBONARA
      • KURPITSAPASTA (pasta con la zucca)
      • PESTO-KESÄKURPITSALASAGNE
      • CANNELLONI CON RICOTTA E CARNE – CANNELLONIT LIHA-RICOTTATÄYTTEELLÄ
      • PARSAKAALIPASTA (pasta con i broccoli)
      • BUCATINI ALL’AMATRICIANA
      • CALAMARATA – MUSTEKALAPASTA
      • NAPOLILAINEN LIHAKASTIKE (ragù napoletano)
      • PASTAMUNAKAS (frittata di pasta)
      • PASTA E FAGIOLI – PAPUPASTA
      • GENOVESE
      • POLPETTE AL SUGO – LIHAPULLAT TOMAATTIKASTIKKEESSA
      • HERNEPASTA (pasta e piselli)
      • GRATINOITU PASTA (pasta al grattè)
    • RISOTOT
      • ÄYRIÄISRISOTTO – RISOTTO AI FRUTTI DI MARE
      • RISOTTOA TOMAATTIKASTIKKEELLA
      • RISOTTO MILANOLAISEEN TAPAAN (risotto alla milanese)
      • KURPITSARISOTTO (risotto con la zucca)
      • KESÄKURPITSARISOTTO (risotto con le zucchine)
      • PARSARISOTTO (risotto agli asparagi)
      • KANTARELLIRISOTTO
    • SUOLAISET LEIVONNAISET
      • PIADINA ROMAGNOLA
      • CASSONE ROMAGNOLO
      • TARALLI NAPOLETANI
      • PANINI NAPOLETANI
      • TORTANO
      • PERUNAFOCACCIA
      • ISOTÄDIN FOCACCIA
      • MARGHERITA-FOCACCIA
      • PIZZATAIKINA
      • PERUNABRIOSSI (brioche rustica di patate)
      • FRITEERATUT PIKKUPIZZAT – PIZZETTE FRITTE
      • DANUBIO
    • MAKEAT LEIVONNAISET
      • CASTAGNOLE AL FORNO (FAVETTE)
      • MANNAKAKKU (migliaccio)
      • PASTIERA NAPOLETANA
      • SFOGLIATELLA RICCIA
      • SFOGLIATELLA FROLLA
      • CHIACCHIERE
      • CASSATA AL FORNO
      • GRAFFE – PERUNAMUNKIT
      • BABÀ
      • CANTUCCINI (biscotti di Prato)
      • MOSTACCIOLI
      • ROCCOCÒ
      • TORTA CAPRESE
      • TORTA CAPRESE AL LIMONE
      • PANETTONE
      • METSÄMARJAPIIRAKKA – CROSTATA DI FRUTTI DI BOSCO
      • MIMOOSAKAKKU (torta mimosa)
      • SALAME DI CIOCCOLATO SUKLAASALAMI
      • ZEPPOLE DI SAN GIUSEPPE (isänpäiväleivokset)
      • SEADA
      • PANDORO
      • COLOMBA PASQUALE
      • HUNAJAPALLEROT (struffoli)
    • MUUT
      • BRUSCHETTE (4:lle)
      • KIRJOLOHI SUOLAKUORESSA – TROTA SALMONATA IN CROSTA DI SALE
      • TURSASTA TOMAATTILIEMESSÄ – POLIPETTI AFFOGATI
      • KARNEVAALIAJAN SUKLAAKASTIKE (sanguinaccio)
      • MUNAKOISORULLAT
      • MONTE BIANCO – kastanjainen jälkiruoka
      • SCIALATIELLI-TUOREPASTA
      • SCARPARIELLO-PASTAKASTIKE
      • PANZANELLA
      • CAPONATA DI MELANZANE E TONNO
      • VITELLO TONNATO
      • PISTO – jouluinen mausteseos
      • SARTÙ DI RISO
      • FIORI DI ZUCCA FRITTI – FRITEERATUT (KESÄ)KURPITSAN KUKAT
      • SPEZZATINO CON PISELLI – LIHA-HERNEPATA
      • PESTO
      • PANNA COTTA
      • PERUSTOMAATTIKASTIKE (salsa di pomodoro)
      • ZUPPA INGLESE
      • KREEMEJÄ
      • TIRAMISÙ
      • NAPOLILAINEN LIHAKASTIKE (ragù napoletano)
      • PARMIGIANA DI MELANZANE
      • SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
      • RIISIPALLOT (arancini palermitani)
      • PERUNAGNOCCHIT (gnocchi di patate)
  • Etusivu

ENNEN PAASTOA ITALIASSA HERKUTELLAAN LASAGNELLA

2.3.2025 kirjoittaja italoruokaa

Lasagne on hyvin isotöinen ja aikaa vievä ruoka, mutta se palkitsee kyllä ruokapöydässä. Sitä kannattaakin tehdä isompi annos, koska se on vielä parempaa seuraavana päivänä.

Kategoriat laskiainen, liharuuat, pääruuat, pastat, Uncategorized
MAISTUVAA MUSTEKALAA

Viimeisimmät artikkelit

  • ENNEN PAASTOA ITALIASSA HERKUTELLAAN LASAGNELLA
  • MAISTUVAA MUSTEKALAA
  • KALAA SUOLAKUORESSA
  • BUONA PASQUA!
  • SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

Arkistot

Kategoriat

RSS ITALORUOKAA

  • ENNEN PAASTOA ITALIASSA HERKUTELLAAN LASAGNELLA
Parhaat ruokablogit

Bruschetta

Crostata di frutti di bosco

Fiori di zucca fritti

© 2025 ITALORUOKAA • Built with GeneratePress