Siirry sisältöön
ITALORUOKAA
suomalaisittain
Valikko
Me
Reseptit
PASTAT
BOLOGNESE-KASTIKE
NAPOLILAINEN LASAGNE (lasagna napoletana)
TUOREPASTA
LASAGNE ALLA BOLOGNESE
PINAATTI-RICOTTARAVIOLIT (ravioli ricotta e spinaci)
SPAGHETTI ALLA CARBONARA
KURPITSAPASTA (pasta con la zucca)
PESTO-KESÄKURPITSALASAGNE
PARSAKAALIPASTA (pasta con i broccoli)
CALAMARATA – MUSTEKALAPASTA
NAPOLILAINEN LIHAKASTIKE (ragù napoletano)
PASTAMUNAKAS (frittata di pasta)
GENOVESE
HERNEPASTA (pasta e piselli)
GRATINOITU PASTA (pasta al grattè)
RISOTOT
ÄYRIÄISRISOTTO – RISOTTO AI FRUTTI DI MARE
RISOTTOA TOMAATTIKASTIKKEELLA
RISOTTO MILANOLAISEEN TAPAAN (risotto alla milanese)
KURPITSARISOTTO (risotto con la zucca)
KESÄKURPITSARISOTTO (risotto con le zucchine)
PARSARISOTTO (risotto agli asparagi)
KANTARELLIRISOTTO
SUOLAISET LEIVONNAISET
PIADINA ROMAGNOLA
CASSONE ROMAGNOLO
TORTANO
PERUNAFOCACCIA
ISOTÄDIN FOCACCIA
MARGHERITA-FOCACCIA
PIZZATAIKINA
PERUNABRIOSSI (brioche rustica di patate)
FRITEERATUT PIKKUPIZZAT – PIZZETTE FRITTE
DANUBIO
MAKEAT LEIVONNAISET
MANNAKAKKU (migliaccio)
SFOGLIATELLA RICCIA
SFOGLIATELLA FROLLA
CHIACCHIERE
CASSATA AL FORNO
CANTUCCINI (biscotti di Prato)
MOSTACCIOLI
ROCCOCÒ
PANETTONE
METSÄMARJAPIIRAKKA – CROSTATA DI FRUTTI DI BOSCO
MIMOOSAKAKKU (torta mimosa)
ZEPPOLE DI SAN GIUSEPPE (isänpäiväleivokset)
HUNAJAPALLEROT (struffoli)
MUUT
KARNEVAALIAJAN SUKLAAKASTIKE (sanguinaccio)
MONTE BIANCO – kastanjainen jälkiruoka
PISTO – jouluinen mausteseos
SARTÙ DI RISO
PANNA COTTA
PERUSTOMAATTIKASTIKE (salsa di pomodoro)
KREEMEJÄ
TIRAMISÙ
NAPOLILAINEN LIHAKASTIKE (ragù napoletano)
PARMIGIANA DI MELANZANE
RIISIPALLOT (arancini palermitani)
PERUNAGNOCCHIT (gnocchi di patate)
Etusivu
Reseptit
pastat
risotot
suolaiset leivonnaiset
makeat leivonnaiset
muut
Vieritä sivun ylälaitaan