MUNAKOISORULLAT

Tomaattikastike

————

3 munakoisoa

3 mozzarellaa

suolaa

basilikaa maun mukaan

parmesaania raastettuna

————-

Laita tomaattikastike valmistumaan ohjeen mukaan. Leikkaa munakoisot noin puolen senttimetrin paksuisiksi siivuiksi ja jätä ne likoamaan reiluun veteen 1/2-1 tunniksi.

Leikkaa sillä aikaa mozzarellat paksuhkoiksi suikaleiksi ja pese basilikan lehdet. Painele munakoisosiivuista vedet pois ja paahda ne parilalla. Voit halutessasi myös grillata niitä uunipellillä kuuman grillivastuksen alla tai leivittää ja friteerata ne, jos haluat hieman maukkaamman, mutta epäterveellisemmän version.

Kun munakoisot on paahdettu ja tomaattikastike valmis, levitä uunivuoan pohjalle hieman tomaattikastiketta. Ota yksi munakoisosiivu, ripottele siihen hieman suolaa, laita sen toiseen päähän mozzarellaa ja basilikan lehti ja kääri siivu rullalle. Aseta rulla vuokaan ja tee samoin kaikille munakoisosiivuille.

Kun vuoka on täynnä, levitä päälle vielä tomaattikastiketta ja reilusti parmesaaniraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa 45-60 minuuttia. Anna rullien jäähtyä ja tekeytyä vielä noin 10-15 minuuttia ennen kuin nautit.