3-4 annosta
n. 300 g kurpitsaa
2 rkl oliiviöljyä
chiliä
1-2 tl suolaa
n. 300 g pastaa (esim. perhospastaa)
persiljaa
Kuori kurpitsa ja poista siitä siemenet. Pilko se pieniksi palasiksi. Mittaa oliiviöljy kattilaan ja lisää joukkoon hienonnettua chiliä maun mukaan. Kuumenna öljyä hieman ja lisää sitten joukkoon paloiteltu kurpitsa. Sekoita, ja lisää sitten vettä niin, että kurpitsapalat peittyvät. Anna kiehua 20-30 minuuttia, niin että kurpitsa pehmenee. Mausta suolalla maun mukaan ja lisää joukkoon pasta ja niin paljon vettä, että pasta peittyy. Anna kiehua vähintään pastapakkauksessa ilmoitetun ajan ja lisää vettä, jos alkaa kuivua liikaa. Silppua persiljaa maun mukaan ja sekoita se valmiin pastan joukkoon. Maista lopuksi vielä suolan riittävyys.